De steeds geladen derby tussen Noordstar en Hezewijk werd zondag bijgewoond door een 200-tal toeschouwers.Na de 0-0 van vorige week op Zoerle hoopte Hezewijk weer wat vlotter te kunnen scoren.De thuisploeg trad aan zonder Van Den Eynden (vakantie) Bert Tamble en Thomas De Fre (beiden rib). Kenneth De Busser nam sinds speeldag 1 na een spierblessure plaats op de bank.De wedstrijd was nog maar 1 minuut oud toen Jef Peeters de diepte werd ingestuurd en hij de bezoekende doelman al kansloos liet 1-0.De thuisploeg had in de beginfase met die snelle voorsprong het meeste balbezit en zette de bezoekers konstant onder druk. In de tiende minuut een voorzet vanaf de cornervlag waarop de doelman zich verkijkt en Nick Tamble de 2-0 kan binnentikken.Sporadisch steekt Noordstar de neus aan het venster en dit resulteert in een verraderlijk schot dat maar net naast gaat aan de tweede paal. Dit had de aansluitingstreffer kunnen zijn.Niet veel later word het drie-nul via een mooi volley-shot van Tim Gastmans en nog voor de rust dikt Jef Peeters met zijn 14de van het seizoen aan tot 4-0.In de tweede helft moet Jurgen Michiels in de kleedkamer blijven na een vuile trap op de enkel op het einde van de eerste helft. Kenneth De Busser, pas hersteld van een spierscheur komt hem vervangen. Spijtig genoeg bij zijn eerste aktie op snelheid trekt hij weer met zijn been en einde invalbeurt.Ondertussen dikt Tim Lievens aan met een mooi schot tot 5-0 en mildert Caers tot 5-1 met een schot dat via binnenkant paal in doel verdwijnt.De eindstand wordt op het bord gezet door de ingevallen Tim Vervoort 6-1.Een makkelijke zege voor de thuisploeg die zo al aan 38 doelpunten zit op 10 matchen, een goed gemiddelde.[pic=100_1287427662.jpg][pic=100_1287427755.jpg][pic=100_1287427739.jpg][pic=100_1287427729.jpg][pic=100_1287427720.jpg][pic=100_1287427711.jpg][pic=100_1287427697.jpg]